Απολαύστε το καλοκαίρι σας με την πιο επιτυχημένη αισθητική θεραπεία!

Η γοητεία με την μεσοθεραπεία ξεκίνησε ως αντικατάσταση της πλαστικής αισθητικής χειρουργικής.

Πολλές από τις γυναίκες θέλουν μη επεμβατικές, χειρουργικές επιλογές θεραπείας που δεν θα έχουν το άγχος για πιθανά προβλήματα μετά την όποια χειρουργική επέμβαση ή τις μακροχρόνιες περιόδους επούλωσης. Η αισθητική χειρουργική δεν είναι για όλες, λόγω του κόστους αλλά και ίσως κάποιων ανεπιθύμητων αντιδράσεων μετά από χειρουργικές επεμβάσεις.

Έτσι λοιπόν ερχόμαστε στην μεσοθεραπεία, μια γνωστή και πολύ συχνή θεραπεία που οι περισσότερες από εσάς την έχετε ακουστά αλλά και την έχετε εντάξει στο beauty treatment σας. Το καλοκαιράκι λοιπόν, έχει μπει για τα καλά, κάποιες από εσάς είναι προ των πυλών για διακοπές και όλες θέλουν μια ανανέωση που να αποπνέει φρεσκάδα.

Η μεσοθεραπεία προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος και επάξια έχει μια θέση ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες μεθόδους θεραπείας της σύγχρονης αισθητικής ιατρικής.

Πρόκειται για μία ενέσιμη θεραπεία, η οποία αντιμετωπίζει και προλαμβάνει τις ρυτίδες και την χαλάρωση της επιδερμίδας του προσώπου.

Πως λειτουργεί όμως η μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία είναι ενέσιμη θεραπεία, με μικρές βελόνες και γίνεται στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα. Κατά τη διαδικασία της θεραπείας αυτής, μέσω ελεγχόμενου μικροτραυματισμού, ενεργοποιούμε την παραγωγή κολλαγόνου, ινώδους ιστού και ελαστίνης από τον οργανισμό, τα οποία αποτελούν δομικά και στηρικτικά στοιχεία  του δέρματος.

Ποιος είναι ο σκοπός της μεσοθεραπείας και ποια τα οφέλη της;

Σκοπός της μεσοθεραπείας είναι η βαθιά ενυδάτωση της περιοχής. Κύριο συστατικό της είναι το υαλουρονικό οξύ, είναι ένα εξαιρετικά υδρόφιλο υλικό, το οποίο είναι προϊόν βιοτεχνολογίας και στην συγκεκριμένη θεραπεία χρησιμοποιείται, χωρίς σταυροσύνδεση (non cross-linked), γιατί έχει σκοπό μόνον να ενυδατώσει και όχι να γεμίσει κάποιες ρυτίδες ή εντυπώματα στο δέρμα. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να εμπλουτιστεί το διάλυμα αυτό εκτός του υαλουρονικού οξέος, με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα.

Τα οφέλη της μεσοθεραπείας είναι πολλά. Χαρίζει λάμψη, ενυδάτωση ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει το δέρμα και βελτιώνει τις ρυτίδες. Επιπλέον μέσω της θεραπείας αυτής γίνεται ανανέωση κυττάρων και βελτιώνεται το οβάλ του προσώπου.

Που εφαρμόζεται η μεσοθεραπεία;

Τα κύρια σημεία εφαρμογής είναι το πρόσωπο, ο λαιμός, το ντεκολτέ και τα χέρια ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα σημεία του σώματος, όπου υπάρχει ανάγκη.

Πως γίνεται η μεσοθεραπεία προσώπου;

Η μεσοθεραπεία προσώπου εκτελείται σε 2 στάδια.

 1. Πρώτα τοποθετείται αναισθητική κρέμα για 45 λεπτά περίπου.
 2. Η μεσοθεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με Needling Dermapen αντί του Dermaroller, έτσι ώστε να ενισχύσουμε το αποτέλεσμα, προσθέτοντας ταυτόχρονα και μηχανικό ερεθισμό. Για την μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται ένα έξυπνο μηχάνημα της Anteis, το οποίο ονομάζεται Injection Pen και δίνει την δυνατότητα απόλυτης ακρίβειας στην αξιοποίηση του υλικού. Ο ασθενής επωφελείται από μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως σημαντική μείωση του πόνου κατά τη διάρκεια και μετά την ένεση και αξιοσημείωτη μείωση των ανεπιθύμητων ενεργειών ενώ είναι ταχύτερη η αναζωογόνηση του δέρματος.
 3. Οι ασθενείς που έχουν δοκιμάσει αυτό το νέο σύστημα ανακαλύπτουν ότι παρουσιάζουν λιγότερους μώλωπες, ερυθρότητα και οίδημα, και ως εκ τούτου μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία ή τις κοινωνικές δραστηριότητες, τους χωρίς καν να συνειδητοποιούν ότι έκαναν θεραπεία.Για ορατό και διαρκές αποτέλεσμα συνιστάται να γίνουν τουλάχιστον 3 επαναλήψεις ανά 15ήμερο.
Πόσα είδη μεσοθεραπείας υπάρχουν;

Πέρα από τη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ και άλλες ουσίες, η οποία ονομάζεται ετερόλογη μεσοθεραπεία υπάρχει και η αυτόλογη μεσοθεραπεία. Κατά την θεραπεία αυτή, εκμεταλλευόμαστε την ισχυρή αναγεννητική ιδιότητα που έχουν τα αιμοπετάλια του αίματός μας με τους αυξητικούς παράγοντες που εμπεριέχουν. Χρησιμοποιείται δηλαδή πλάσμα από τον ίδιο τον θεραπευόμενο, το οποίο είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια.

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα και ετοιμαστείτε για «λαμπερές» εμφανίσεις!

Ενημερωθείτε:

Αθήνα: +30 2109249994 & +30 6937070688
Κύπρος: +357 22379973 & +357 99721199

και κλείστε το ραντεβού σας!

Δείτε το δημοσιευμένο άρθρο εδώ  www.likewoman.gr

Facebook

Instagram

  ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή 14:00 – 22:00
Σαββάτο
Κυριακή

  ΙΑΤΡΕΙΟ

 • Ομήρου 51 & Σκουφά
  (είσοδος από Ομήρου, 1ος όροφος)
  Κολωνάκι, Αθήνα
  Τ.Κ.: 10672
 • 210-9249994