Δείτε εδώ όλα τα μυστικά για το δέρμα μετά τις διακοπές!

 

Είναι αρκετές φορές που κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών επιτρέπουμε στον εαυτό μας αρκετές «καταχρήσεις». Μερικές από αυτές είναι η σημαντική έκθεση  στην ηλιακή ακτινοβολία, το ξενύχτι, το ποτό και το κάπνισμα.
Με την επάνοδό μας, χρειάζεται άμεση αλλαγή τρόπου ζωής (περισσότερος ύπνος, σωστή διατροφή, περισσότερα υγρά και γυμναστική).
Συστηματική φροντίδα όμως απαιτεί και το δέρμα μας που μετά το καλοκαίρι δείχνει συχνά ταλαιπωρημένο, θαμπό και αφυδατωμένο. 
Ακολουθούν τέσσερις θεραπείες που προσφέρουν σίγουρη και ασφαλή ανανέωση της επιδερμίδας και του δέρματος.

— 1) Μικδροδερμαοαπόξεση (microdermabration).
Βοηθάει να αποβληθούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και προετοιμάζει το δέρμα για τις θεραπείες που ακολουθούν.

— 2) Needling
Γίνονται πολλαπλά τρυπηματάκια στην επιδερμίδα κατά προτίμηση με παλώμενο τρόπο και όχι με roller, με ειδική συσκευή που στην άκρη της προσαρμόζονται αποστειρωμένες κεφαλές με βελόνες.
Είναι ακόμη πιο αποτελεσματική θεραπεία εάν συνδυαστεί με διάφορες ουσίες (αμινοξέα, υαλουρονικό οξύ, λευκαντικές και συσφικτικές) που απλώνονται στο πρόσωπο κατά την διάρκειά της και εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

— 3 Μεσοθεραπεία με υαλουρονικο οξύ ή υαλουρονικό και βιταμίνες.
Το υαλουρονικό οξύ σαν υδρόφιλο υλικό θα συμβάλλει στην ανανέωση και κυρίως την ενυδάτωση της επιδερμίδας και του δέρματος.

— 4 )Rejuvance

Σπουδαία θεραπεία που έρχεται να αναδείξει και να τελειοποιήσει το αποτέλεσμα των προηγούμενων θεραπειών. Είναι συνδυασμός ενυδάτωσης και μασάζ με ειδικά έλαια. Συμβάλλει στην άμεση αποσυμφόρηση του λεμφικού συστήματος και στην αναζωογόνηση του δέρματος αλλά και του ιδίου του θεραπευόμενου, προσφέροντας αντιοξειδωτική δράση, ενυδάτωση, σύσφιξη και ορατή λάμψη.
Για ένα καλύτερο αποτέλεσμα οι προαναφερόμενες θεραπείες θα πρέπει να επαναληφθούν τουλάχιστον 2 με 3 φορές ανά 10ήμερο ή 15 ημέρες.

Παπαγεωργίου Α. Γεώργιος – πλαστικός χειρουργός
Ακολουθήστε μας στο Facebook : https://www.facebook.com/G.Papageorgiu/

  ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή 14:00 - 22:00
Σαββάτο -
Κυριακή -

  ΙΑΤΡΕΙΟ

  • Ομήρου 51 & Σκουφά (είσοδος από Ομήρου, 1ος όροφος) Κολωνάκι, Αθήνα Τ.Κ.: 10672
  • 210-9249994