Βιογραφικό

Ο πλαστικός χειρουργός Γεώργιος Α. Παπαγεωργίου γεννήθηκε στον Πειραιά το 1961.

Μετά την ολοκλήρωση των πανεπιστημιακών του σπουδών (1980-1986) και την εκπλήρωση της θητείας του στον ελληνικό στρατό (1986 – 1988), εκπαιδεύτηκε στην Ουρολογία (1987 – 1988) και την Γενική Χειρουργική (1988 – 1991).

Εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου (Αγροτικό) 1991-1993, μέρος της οποίας πραγματοποίησε στην Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.

Στην συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική (1995 – 1998) στα Νοσοκομεία 6ο Ογκολογικό του ΙΚΑ (Δ/ντής καθηγητής κ. Ανδρέας Γιακουμεττής), Γενικό Κρατικό Αθηνών (Δ/ντής καθηγητής κ. Ι. Ιωάννοβιτς) και ΚΑΤ (Δ/ντής κ. Α. Λοχαίτης).

Ελαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής το 1998.
Την ίδια χρονιά ολοκλήρωσε πειραματική μελέτη για την διδακτορική του διατριβή, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ι. Παπαδημητρίου και το 1999 έλαβε τον τίτλο του διδάκτορος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην οδό Ομήρου 51 & Σκουφά στο Κολωνάκι [Αθήνα] και Γιάννου Κρανιδιώτη 6 στην Λευκωσία [Κύπρο].

Συνεργάζεται στην Αθήνα με τα νοσοκομεία “METROPOLITAN” [Νέο Φάληρο] από το 2003 και “ΙΑΣΩ” [Μαρούσι] από το 1996 και με την κλινική “ΛΗΔΡΑ” στην Λευκωσία [Κύπρος].

Από το 1987 έως και το τέλος της ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής συμμετείχε ενεργά σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό χειρουργείων Πλαστικής Χειρουργικής (Αισθητικής & Επανορθωτικής) στα Νοσοκομεία: ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΥΓΕΙΑ & ΙΑΣΩ υπό την Δ/νση του πλαστικού χειρουργού κ. Ανδρέα Φουστάνου.

Διετέλεσε Επιμελητής στην Κλινική Πλαστικής Επανορθωτικής Χειρουργικής του 6ου Ογκολογικού Νοσοκομείου του ΙΚΑ (1999-2009).
Τον Νοέμβριο του 2002 μετά από επιτυχείς εξετάσεις κατέστη διπλωματούχος του European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS).

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής (HESPRAS), της International Confedaration for Plastic, Reconstructive & Aesthetic Surgery (IPRAS), της International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS), της International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS) & της International Society of Plastic Regenerative Surgery (ISPRES).

Εχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια, ημερίδες και work shops στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας ταυτόχρονα δημοσιεύσει αρκετές εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά.

Πραγματοποιεί τις περισσότερες επεμβάσεις που αφορούν τόσο την Επανορθωτική όσο και την Αισθητική Χειρουργική.

Εχει εκπαιδευτεί και χρησιμοποιεί τα περισσότερα μηχανήματα και τεχνικές που αφορούν την αισθητική και την κοσμητική ιατρική (Lasers, RF, fillers, κλπ.).

Χειρουργεί στα νοσοκομεία METROPOLITAN (Νέο Φάληρο) και ΙΑΣΩ (Μαρούσι).

Η Γνώμη σας μετράει

«Επιτέλους και ένας επαγγελματίας με πραγματική αντίληψη της αισθητικής.»

Alexia Zaradouka

“George provides quality care. Moreover, he is distinguished for his professionalism and knowledge.”

Karerina Vratti

«I would not trust anyone else! He is a very competent plastic surgeon with excellent bedside manner»

Tatiana Violari M. Eitle

Επικοινωνήστε μαζί μας