3 πράγματα που ΔΕΝ κάνουμε μετά την εφαρμογή της Βουτολινικής τοξίνης

Είμαστε ήδη σε περιόδο εορταστική και αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους. Τώρα όσο ποτέ, όλοι και όλες αξίζετε ένα ιδιαίτερο δώρο.

Η ανάγκη της αλλαγής, της ανανέωσης και της λάμψης, για εμάς τις γυναίκες δεν σταματά ποτέ. Τι πιο ωραίο, αυτές τις ημέρες, να προσφέρετε στον εαυτό σας και στην επιδερμίδα σας ένα πολύτιμο δώρο ομορφιάς!

Είστε από εκείνες που εμπιστεύεστε τις ενέσιμες θεραπείες της Βουτολινικής τοξίνης, ως αποτελεσματικές λύσεις αντιγήρανσης και απόλυτο σύμμαχο κατά των ρυτίδων, όπως το πόδι της χήνας, όπως αποκαλούμε τις λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και τις έντονες ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια; Ή είστε από εκείνες που είναι η ώρα να ανανεώσετε το Βουτολινική τοξίνη σας;

Καλό είναι, ό,τι και από τα δύο να συμβαίνει, να έχετε ενημερωθεί πρώτα από τον γιατρό σας, για τη διαδικασία, όπως και τι ακριβώς περιμένετε από την εφαρμογή της Βουτολινικής τοξίνης.

Πρέπει να γνωρίζετε επακριβώς ποιούς κανόνες πρέπει να ακολουθήσετε πριν τη θεραπεία αλλά και τι πρέπει να αποφύγετε αμέσως μετά.
Φεύγοντας από το ιατρείο του δερματολόγου ή του πλαστικού σας, μπορείτε να πλύνετε το πρόσωπό σας, να κάνετε ήπιες εκφράσεις, ακόμη και να κάνετε ολοκληρωμένο μακιγιάζ.

Ο Δρ. Γεώργιος Παπαγεωργίου σας λέει ακριβώς τι δεν πρέπει να κάνετε:

Δεν ξαπλώνετε μπρούμυτα:
Εάν σχεδιάζετε να πάρετε έναν υπνάκο αμέσως μετά την επίσκεψη στον πλαστικό σας, καλό θα ήταν να ξαπλώσετε ανάσκελα
στο κρεβάτι, ακουμπόντας το κεφάλι σας σε ψηλό μαξιλάρι.

Οι πλαστικοί προτείνουν να μην ξαπλώνετε μπρούμυτα τουλάχιστον για τέσσερις ώρες μετά την εφαρμοφή της Βουτολινικής τοξίνης.
Εκτός από το αντιαισθητικό πρήξιμο των πρώτων ωρών, τα ενέσιμα υλικά χρειάζονται αρκετές ώρες για να «καθίσουν» σωστά στο πρόσωπό σας.

Δεν κάνετε γυμναστική:
Ο γιατρός σας θα σας συμβουλεύσει να αποφύγετε βαριά σωματική άσκηση  για τουλάχιστον 24 ώρες.
Χρειάζεται ένα σύντομο χρονικό διάστημα για να ηρεμήσει το πρόσωπο σας, ειδικά στις περιπτώσεις που έχουν προκύψει μώλωπες και κοκκινίλες μετά την Βουτολινική τοξίνη.

Δεν τρίβετε το σημείο της ένεσης:
Μπορείτε να μπείτε στον πειρασμό να αγγίξετε ή να τρίψετε το σημείο της ένεσης (ειδικά όταν η αναισθητική κρέμα αρχίζει να χάνει τη δράση της), όμως σε καμμία περίπτωση δεν «πειράζετε» το πρόσωπό σας και ειδικά το σημείο της θεραπείας και δεν ρίχνετε καυτό νερό.
Αφήνετε το δέρμα και τους μύες να αφομοιώσουν το ενέσιμο υλικό και τα πρώτα αποτελέσμα θα χρειαστούν 2 με 7 ημέρες για να γίνουν εμφανή.

Μέχρι τότε αφήνουμε το σημείο που έγινε η θεραπεία να αναρρώσει μόνο του.

Δείτε το δημοσιευμένο άρθρο εδώ  www.likewoman.gr

Παπαγεωργίου Α. Γεώργιος – Πλαστικός χειρουργός: https://www.facebook.com/G.Papageorgiu/

  ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή 14:00 - 22:00
Σαββάτο -
Κυριακή -

  ΙΑΤΡΕΙΟ

  • Ομήρου 51 & Σκουφά (είσοδος από Ομήρου, 1ος όροφος) Κολωνάκι, Αθήνα Τ.Κ.: 10672
  • 210-9249994